Jag blev intervjuad av bloggen Hanna Marie K, och intervjun blev publicerad på min födelsedag (9 maj)! Tack för grattis!

Det var en intressant intervju där jag fick berätta lite om mitt skrivande. Eller ja, rätt mycket. Bland annat pratade jag om skrivkramp, vilket är lite ironiskt – jag säger nämligen att jag inte tillåter mig att ha det. Men nu, de senaste veckorna har jag kanske inte haft direkt skrivkramp, men rätt tufft med skrivandet.

Kanske har det med att jag nu skriver på heltid som det har varit tufft. Jag känner ju att jag har så mycket mer tid att skriva, och får då lite ångest över att jag inte utnyttjar den där tiden. För ibland går det bara inte! Det kan gå en hel dag, och inget jag gör känns bra. Och det är lite knäckande.

Men, jag tvingar mig själv att fortsätta. Skriver på, även om det vissa dagar inte blir så mycket eller särskilt bra. Tänker som Doris i Hitta Nemo: ”Fortsätt simma”, fast då snarare: ”Fortsätt skriva, fortsätt skriva.” 

Förhoppningsvis lossnar det snart. Eller – det måste det ju göra. Jag har skrivit nästan 300 000 tecken, och är på upplösningen, men det är också där jag har kört fast. jag vet var jag ska, men jag vet inte exakt hur jag ska komma dit 😉

Om ni vill läsa intervjun så hittar ni den här!

Tack Hanna för att jag fick vara med!

4 Comments

 1. Helena 2018-06-09 at 12:16 - Reply

  Ah vad jobbigt, hoppas det släpper snart! Tror som du att det blir svårare när man ska göra det på heltid… Tror din taktik är bra dock, fortsätta försöka på olika sätt och ställen i manus etc. bara man jobbar på nåt sätt!

  • redgrenalden 2018-06-11 at 13:06 - Reply

   Ja, det är nog enda vägen! Jag fortsätter – även när det är trögt 😉

 2. Hanna Marie K 2018-06-10 at 02:04 - Reply

  Stort tack för att jag fick intervjua dig, det var så lärorikt att ta del av dina svar!

  • redgrenalden 2018-06-11 at 13:06 - Reply

   Tack Hanna!

Leave A Comment

Senaste inläggen

Kategorier