I våras tog jag tag i något jag tänkt göra länge – fixa till min usla hemsida. Nej, jag gjorde det inte själv. Jag gjorde originalet och det blev aldrig bra, så jag la ut uppdraget på en betydligt kunnigare person. Och nu är den mer eller mindre klar! Jag är så nöjd. 

En positiv sidoeffekt av att jag lejde ut arbetet med den nya hemsidan var att Marcus som fixade den också kunde trolla tillbaka den här bloggen. Den har varit borta, spårlöst försvunnen i cyber space i flera år, men nu finns den också. Det innebär förmodligen inte att jag börjar blogga igen. Men ett och annat inlägg kan jag nog göra, när andan faller på.

Mycket har hänt sedan jag bloggade sist. Jag har bytt förlag, gått över till Bonnier från Norstedts. Ligger numera på det bästa förlaget av alla, Romanus & Selling, och har skrivit tre spänningsromaner där i en serie som heter Sjöräddarna. Svarta segel kom 2022, Röd augustimåne kom 2023 och Blå skymning kommer nu 10 juli 2024. Det ska bli minst fyra delar, men förhoppningsvis fler.

Vill du veta mer om vad som hänt och vad jag gör så finns det massor av information på hemsidan! Vi kanske hörs snart igen!

Ha en trevlig och kreativ sommar så länge!

 

 

Leave A Comment

Senaste inläggen

Kategorier