Min nya thriller Deadline utspelar sig på ”Sveriges största livsstilsmagasin”. Jag har ju själv jobbat på några av de största magasinen i Sverige. Ett av dem är Damernas Värld, där jag var i två omgångar, i ungefär fyra år. Först som redaktionschef, och sedan som andreredaktör och ansvarig utgivare.

När jag skulle ta författarfoton tog jag hjälp av flera före detta och nuvarande moderedaktörer och stylister på just Damernas Värld. De tipsade mig om en massa bra outfits som kunde passa! Jag sa till dem att jag ville se ”redaktionschic” ut, tycker ni jag lyckades?

Foto: Kajsa Göransson. Makeup: Mia Högfeldt.

Det var därför jättekul att Damernas Värld ville göra en lång intervju med mig i senaste numret! Så här lyder ingressen:

Rebecka Edgren Aldén är den framgångsrika magasinsredaktören som blev deckarförfattare – och hennes nya spänningsroman Deadline utspelar sig på en modemagasinsredaktion. Läs intervjun (och Rebeckas bästa skrivtips!) och inspireras av hennes karriärbyte; kanske är du nästa deckarstjärna?

Här kan ni läsa hela artikeln som var med i det här fina numret:

One Comment

  1. helena dahlberg 2020-09-16 at 20:46 - Reply

    Wow, mycket bra stylat!

Leave A Comment

Senaste inläggen

Kategorier