Det var så mycket som hände förra veckan, med nomineringen till Årets deckardebut med mera. Så jag hann inte berätta om vårfesten på Norstedts.

Det är alltid kul att få komma till förlaget och känna att man är en del av det. Som jag skrivit många gånger tidigare, så är man rätt ensam som författare. Kul också att träffa en massa andra författare, och jämföra erfarenheter eller bara skoja och skvallra!

vårfest2016–2

Här är jag med Susanna Romanus, litterära chefen på Norstedts, psykoterapeuten och författaren Per Naroskin – som är helt fantastiskt rolig och underhållande! Och så min vän Moa Herngren, som nu har bytt från W&W till Norstedts. Vi hjälptes åt med våra manus långt innan vi blev antagna (ja, hon många, många år innan mig ;-). Och så är det Göran Everdahl som kikar fram där bakom.

vårfest2016

Och här står jag med författarna Hanna Lindberg och Anna Jansson. Två kollegor som jag är otroligt imponerad av. Hanna fixade typ hela sin försäljning av första boken själv, och lyckades bli såld till 10 länder! Nu är hon på Norstedts också – jättekul. Och Anna är ju en riktig deckargigant, och en av de mest sympatiska författare jag har träffat!

danskt

I början av festen fick jag spela in en liten film – till mitt danska förlag Modtryk! Min bok kommer ju ut på danska nu i slutet av juni. Det var min duktiga agent Catherine MörkNorstedts agency som fixade. Både filmandet och försäljningen till Danmark 😉

Sist kan jag också berätta lite om klänningen jag har på mig. jag kallar den för min Caitlin Moran-klänning 😉 För tre år sedan pratade jag en hel del med Caitlin Moran på Bokmässan 2013 nere i Göteborg. Och då hade jag på mig den här klänningen, som jag hade köpt i Berlin. Jag tycker ju att hon är helt fantastisk, och otroligt underhållande! Hon blev i alla fall så förtjust i min klänning och ville köpa den (!). Hon fick mig att lova att skicka en bild på lappen där bak i klänningen till henne på twitter. Vilket jag gjorde. Klänningen var nog tyvärr inte av så bra kvalitet så nu håller alla sömmarna på att gå upp, men det är ändå roligt att ha den på sig ibland. Särskilt när man går på förlagsfest!

IMG_4810

Här är jag och Caitlin MoranBokmässan 2013!

Leave A Comment

Senaste inläggen

Kategorier