pocketparty

I kväll är det PocketpartySturecompaniet i Stockholm. Jag vet inte exakt vad det innebär, för jag har aldrig varit med. Men jag ska i alla fall vara med på scen och spana lite på pocketböcker tillsammans med några andra författare. Inte vilka författare som helst, utan riktigt stora namn som Viveca Sten, Helena von Zweigbergk, Denise Rudberg, Jan Guillou, Mats Strandberg, Augustin Erba, Joakim Zander och så lilla jag! Superkul! Lär bli rätt nervös, men det brukar gå över när jag väl sitter där! Önska mig lycka till!

2 Comments

 1. Anna 2016-04-28 at 15:40 - Reply

  Hej Rebecka!
  Jag måste erkänna att jag inte hade hört talas om dig förrän idag då jag såg ditt svar på ett inlägg i facebook-gruppen Författare på Facebook, där du svarade på hur mycket en debutant tjänar. (Du ser- marknadsföring kan ske lite överallt=))

  Jag klickade mig vidare till din blogg och har nu läst alla inlägg och jag ville bara tacka dig. Tack för att du tar dig tid att skriva om processen, det är otroligt nyttigt för mig som är precis i början av min process. (Skrivit 16 sidor än så länge…suck)

  Nu ser jag fram emot att köpa och läsa Den åttonde dödssynden och önskar dig all lycka till med uppföljaren och utlandslansering.

  Än en gång, tack för att din generositet!
  Kram Anna

 2. redgrenalden 2016-04-28 at 16:03 - Reply

  Hej Anna! Tack för fina ord! När jag började min resa letade jag överallt på nätet efter information. Vissa saker vet man, men behöver ändå läsa om – för att bli stärkt. Jag har lärt mig jättemycket av andra generösa författare, och visste redan då att jag i min tur ville hjälpa till och vara så öppen som jag bara kan. Blir jätteglad över att du har nytta av det jag skriver! Och OM du läser min bok så får du jättegärna höra av dig igen och säga vad du tyckte 😉 Stort lycka till med ditt skrivande, det är bara att fortsätta och om du fastnar, läs på om skrivprocessen (det SKA vara kämpigt ibland, det är då du utvecklas som författare)!

Leave A Comment

Senaste inläggen

Kategorier