Några gånger i veckan brukar jag gå in på sidan Boktipset och kolla om det är någon där som har läst min bok Den åttonde dödssynden. Jag har ju fått en hel del bra recensioner på olika bokbloggar och även några tidningar. Men här tänker jag att det är vanliga läsare. Så jag är alltid väldigt spänd när jag går in. Är det någon som har läst, har de gillat den, eller inte? Vilket betyg har de satt. Jag tror, helt ärligt, inte läsare förstår hur viktiga de är. Hur otroligt mycket det betyder för en författare att någon har läst, och gärna tyckt till.

Och i dag när jag var inne så såg jag att en person läst boken och gett den en fyra! Stort, stort tack!! Jag blev jätteglad!

2 Comments

  1. Michaela 2016-04-20 at 11:54 - Reply

    Du känner säkert också till GoodReads? De flesta författare brukar väl undvika det, men jag kollade precis att du fått fina recensioner där. 🙂

    • redgrenalden 2016-04-20 at 12:11 - Reply

      Har faktiskt aldrig kollat! Tack för tipset! Då ska jag våga mig in där 😉

Leave A Comment

Senaste inläggen

Kategorier